reteta de aici:
250g martipan
2linguri zahar
2oua
200g alune macinate
2linguri faina
3-4 linguri gem caise
2-3 linguri gem zmeura
zahar pudra
martipanul se razuieste apoi se adauga zaharul si se mixeaza,adaugand ouale pe rand.faina se amesteca cu alunele si se incorporeaza in aluat.se pune intr-un pistol de fursecuri si se fac stelute mici in tava pregatita cu hartie de copt.se fac cu ajutorul unei linguri mici gropite in care dupa coacere vom pune dulceata.se dau la cuptor la 190 grade pentru 10-12 min.
se incalzeste dulceata si se trece prin sita fina,apoi se pune in mijlocul fursecurilor cu ajutorul unei pungi taiate la colt.
se pudreaza cu zahar.
duminică, 4 noiembrie 2007
fursecuri cu alune si jeleu
Publicat de mihaela la 14:47
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu