reteta din care m-am inspirat:
- carne de porc afumata si proaspata,cam 600g
-1 bucata carnat de casa
- 1 ceapa mare
-1 ardei gras rosu
-2 cartofi
-2 linguri pasta tomate
-sare,piper,patrunjel verde
carnea am pus-o la fiert in apa si dupa 1-2 clocote am aruncat apa si am spalat din nou carnea(se formase foarte multa spuma si voiam sa mai scot din mirosul puternic de afumatura):
am pus-o din nou la fiert in apa curata.dupa vreo ora carnea era aproape fiarta,timp in care m-am apucat de tocata legumele(chiar si cartofii ce i-am uitat in poza de grup):
se pun in cratita legumele,pasta de tomate,o frunza dafin:
si lasam pina cand sunt fierte.adaugam apoi zeama de varza(am adus special din romania varza murata cu zeama) si dupa ce a dat 1-2 clocote tragem cratita de pe foc si adaugam 1 ou batut usor cu telul.saram(daca mai este nevoie),adaugam putin piper si verdeata tocata.
miercuri, 16 ianuarie 2008
ciorba olteneasca de porc
Publicat de mihaela la 12:24
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu