inca una din retetele minunate ale LaureiA.
500 gr faina
200 gr camembert
30 gr drojdie proaspata sau 9 gr uscata
150 gr lapte
50 gr untura
50 gr unt
sare
1 ceapa mica
150 gr circa costita afumata
boia iute
timo sau rozmarin
1 ou+lapte pentru uns
pentru inceput am calit ceapa si costita in unt:
am framantat un aluat in MP iar la final,dupa semnalul sonor,am adaugat si comp.de ceapa:
am intins aluatul in tava tapetata cu hartie de copt:
l-am taiat patrate:
pe care le-am uns cu galbenus si am lasat din nou aluatul sa dospeasca 40min:
apoi l-am copt la 185 grade pentru 35min:
mirosea asa bine in bucatarie incat le- am taiat fierbinti:
2 comentarii:
ce inseamna comembert?
este un fel de branza cu strat de mucegai.in foto este sub ramurica de rozmarin.
Trimiteți un comentariu