reteta de la Adriana_Nicoleta
1 bucata carne de porc fara os~1kg
1 lamaie
200ml ulei masline
sare,piper
condimentam carnea pe toate partile cu sare si piper:
si o punem impreuna cu uleiul amestecat cu zeama de lamaie intr-o tigaie antiaderenta:
punem o hartie de copt si capacul deasupra.important este sa nu iasa deloc aburul,sa fie inchisa ermetic:
si lasam la treapta 2(din 9),la foc ff mic pentru 2 ore.
lasam apoi sa se raceasca putin si taiem felii:
le-am servit impreuna cu sosuletul care nu este deloc gretos ci extraordinar de gustos.
este cea mai buna friptura de porc pe care am amncat-o.carnea este atat de moale ca pina si baietelul meu a mancat o felie intreaga.
joi, 10 iulie 2008
friptura de porc in ulei
Publicat de mihaela la 08:45
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu