reteta este din revista Practic
1 dovlecel mare sau 2 mai mici taiati felii
200g branza vaci
sare,piper,verdeata tocata
3-4 oua
100g smantana
putin parmezan
dovlecelul spalat si necuratat de coaja l-am taiat felii foarte subtiri cu masina de feliat dar se poate si cu ajutoarul cutitului de curatat legume.
separat am amestecat branza razuita cu 2 oua intregi,sare,piper si verdeata tocata:
se pune apoi cate o lingura de compozitie pe fiecare felie de dovlecel:
rulam si asezam intr-o forma rezistenta la cuptor:
batem 1-2 oua cu smantana si ceva verdeturi tocate si turnam deasupra.eu am mai pus si putin parmezan razuit:
se da la cuptor pentru 35-40 min la 185 grade,cu ventilatie.
se lasa sa se raceasca bine inainte de taiere:
se poate servi simplu sau cu salata de rosii.
luni, 7 iulie 2008
rulouri de dovlecei cu branza si smantana,la cuptor
Publicat de mihaela la 12:21
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
ce reteta interesanta! felicitari! :)
si foarte gustoasa!
Trimiteți un comentariu