8 fileuri de peste alb (cod, salau etc.), 2 morcovi, 1 gulie, 2 tulpini de praz (doar partea alba), 2 lamai, 1/2 lingurita boabe de coriandru pisate, 2 crengute de cimbru, 4 linguri ulei de masline, sare, piper.
* Curatati morcovii si gulia si taiati-le bastonase subtiri. Despicati tulpinile de praz in doua, spalati-le, taiati-le fasii (pe lung) si tineti-le 3 minute in apa sarata clocotita. Treceti-le sub jetul de apa rece si lasati-le sa se scurga bine.
* Incingeti cuptorul la 180gr..
* Taiati o lamaie felii subtiri. Spalati si zvantati fileurile de peste.
* Luati patru foi de hartie pentru copt si aranjati pe toate 4 feliile de lamaie. Puneti peste ele fileurile de peste - doua cate doua si acoperiti-le cu legumele taiate. Stropiti-le cu putin ulei si presarati deasupra cimbrul si coriandrul.
* Indoiti foile de hartie si formati 4 pachete bine inchise, asezati-le pe tava din cuptor, lasati-le sa se patrunda circa 10 minute.
* Desfaceti pachetele, condimentati pestele cu sare si piper, stropiti-l cu zeama de lamaie si uleiul ramas si serviti-l cu o garnitura de orez.
Un sfat util: Nu folositi pentru pachete folie de aluminiu, pentru ca oxideaza in prezenta alimentelor acide, precum lamaia.
luni, 15 septembrie 2008
Pachetele cu peste alb
Publicat de mihaela la 12:02
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu