500g ciuperci
1 ceapa
2 morcovi
2-3 catei usturoi
1lingurita faina
sare,piper,chiili,verdeata tocata
putin pesmet
se curata ceapa si se toaca marunt,usturoiul se trece prin presa iar morcovul se rade.se pun toate la calit in 2 linguri ulei masline si apoi se toarna incet 200ml apa.se lasa sa scada bine de tot.se leaga cu faina dizolvata si ea in 2-3 linguri apa,se mai da un clocot si apoi se adauga verdeata si condimentele.se umplu palariile ciupercilor cu aceasta compozitie(piciorusele le-am pastrat ca sa fac vineri vinete umplute de post),se pun in tava unsa,presara cu pesmet si dau la cuptor pt 35min,tava acoperita cu o folie sau o alta tava:
se lasa apoi inca 5 min fara folie si sunt gata!
miercuri, 11 martie 2009
ciuperci umplute cu morcov
Publicat de mihaela la 09:32
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Foarte bine arata ciupercutele! La mine pe blog te asteapta cateva premii, sper sa iti placa!
Pupici pt. tine si fluturas!
Minunate.Mie si sotului meu ne plac ciupercile tare mult.O sa incerc si reteta ta.Neaparat.:)
victori sper sa va placa.e una din modalitatile mele de a le face in post.
Trimiteți un comentariu