sunt niste lipii minunate care merg de minune langa un castron de fasole uscata.
reteta de la shumaila
400ml apa
50ml ulei masline
1 cub,45g drojdie proaspata
1 lingurita sare
1 lingurita miere
60g faina malai
600g faina alba grau
se framanta din toate acestea un aluat potrivit care se lasa la dospit o ora.se imparte apoi in 4 bucati egale din care se intinde cate un cerc:
se pun la copt in tigaia teflonata neunsa:
si se coc pe amandoua partile:
minunate!!
marți, 10 martie 2009
painici africane
Publicat de mihaela la 12:23
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
5 comentarii:
Tentante...le-as incerca si eu!
Miha,ai 2 premii la mine pe blog.Te astept sa le ridici!Pupici multi!!!
am notat si aceasta reteta...maine vreau sa fac "chifle aromate cu usturoi"...
te pup :)
Foarte bune sunt. Si eu le-am facut.
super ti-au iesit!
Trimiteți un comentariu