-6 cotlete porc
-sare,piper,boia
-ulei masline
-500g ciuperci proaspete
- 2 cepe mari
-1 lingura mustar
- 250ml smantana lichida,pt frisca
-1 lingurita amidon
-verdeata
se incinge uleiul si se prajesc in el cotletele de porc condimentate cu sare,piper,boia:
se scot si pastreaza la cald.
in uleiul ramas se prajeste ceapa si ciupercutele tocate.se acopera cu capac si lasa cateva minute pe foc potrivit,pina ciupercile isi lasa zeama.punem o canita apa si fierbem pina legumele sunt moi.amestecam intr-un castron amidonul cu mustarul si smantana,turnam peste ciuperci si lasam 2 min ,amestecand pina sosul se leaga.condimentam cu sare,piper,verdeata.
servim alaturi de carne si galuste de paine.
marți, 24 noiembrie 2009
cotlete de porc cu sos de ciuperci si mustar
Publicat de mihaela la 08:49
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
un deliciu!
Trimiteți un comentariu