-1 cutie ton in suc natural
-5-6 cartofi mari
-150g masline
-1 ceapa mare
-3 linguri ulei masline
-1 lingura zeama lamaie
-sare,piper
cartofii in coaja se fierb in apa sarata si se curata,apoi se taie cubulete.tonul se scurge de suc si pune peste cartofi.ceapa se taie rondele sau pestisori si impreuna cu maslinele se pune in castronul cu peste.se amesteca uleiul cu sucul de lamaie,sare si piper dupa gust si se toarna peste legume,amestecand cu grija,sa nu se sfarame.salata se da cateva ore la rece si apoi o putem servi.
vineri, 12 noiembrie 2010
salata cu ton si cartofi
Publicat de mihaela la 12:36
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Imi place foarte tare
bianka trebuie s o incerci,e atat de buna si se face tzac-pac!
Trimiteți un comentariu