-6 cepe
-4-5 catei usturoi
-10 ciocanele
-1 l sos rosii
-sare,piper,chilli
-1 lingura ulie masline
ciocanele se prajesc bine pe ambele parti in uleiul incins.se adauga ceapa si usturoiul fin tocate la robot si dupa ce s-au distuit se adauga sosul de rosii.se lasa sa fiarba la foc mic pina scade sosul si carnea este moale.daca este nevoie se mai adauga putina apa.se condimenteaza la final cu sare,piper,chilli.
se serveste cu mamaliguta.noua ne place sosul mai legat si de aceea l-am lasat sa scada bine de tot.daca va place mai zemos lasati sa fiarba mai putin.
sa aveti pofta!!!
.
marți, 24 ianuarie 2012
ciocanele de pui in sos de ceapa
Publicat de mihaela la 20:05
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
4 comentarii:
imi place mult carnea de pui! Pup
Foarte bun
si baietilor mei!
multumesc dorina!
Trimiteți un comentariu