am pornit de la reteta Pocai de aici si am facut varianta sarata a bascutelor.m-am trezit prima si cum tot poporul inca dormea am pregatit bascutele pentru micul dejun,in varianta branzoasa.daca vreti sa vedeti reteta pas cu pas aruncati un ochi la poca pe blog:))
aluat:
-500 gr. faina
-60 gr. zahar(am pus miere)
-2 galbenusuri
-80 gr. unt
-1 cub drojdie ( 25 gr.)
-250 ml. lapte
-un praf de sare
-200g feta
-150g cascaval
-2 galbenusuri
aluatul l-am framantat la KA dar puteti folosi si masina de paine.dupa ce a dospit am intins pe masa usor infainata o foaie potrivit de groasa din care am taiat cercuri cu gura unei cani de lapte.
branza si cascavalul se razuiesc pe partea mare si se amesteca cu galbenusurile.
se lasa cerculetele se dospeasca 10-15 min si se face cate o adancitura cu fundul unei cescute de expresso sau ce aveti la indemana.
se pune pe fiecare cerc,asezat in tava cu hartie de copt , cate o lingurita de umplutura si se mai lasa 10 min la dospit.se coc in cuptorul preincalzit,la 190 grade pentru 20min.
sunt minunate si merita sa le inmcercati.week-end minunat va doresc!
.
sâmbătă, 10 martie 2012
bascute cu feta si cascaval
Publicat de mihaela la 09:51
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
6 comentarii:
ce bune trebuie sa fie!
ai dreptate!
Norocos poporul sa se scoale cu asa ceva pentru micul dejun
noroc si pentru mine ca in week-end ei dorm pina la 11 si am bucataria numai a mea dimineata!
Delicioase!!!!
te servesc cu una!pupici
Trimiteți un comentariu