am inceput curatenia de primavara in congelator caci in curand plecam in vacanta si trebuie golit.am gasit o punguta cu jumeri adusa de mama din romania si cum erau prea putine pentru pogacele le-am folosit la cornuri:
-200ml lapte
-100g jumari
-1 cub drojdie proaspata
-3 galbenusuri
-1 lingurita sare
-1 lingurita miere
-aprox 600g faina
-2 galbenusuri
-susan
aluatul l-am framantat la masina de paine.daca mai este nevoie mai puteti adauga 50g faina sau daca este prea vartos putin lichid.pe masa infainata am taiat din aluat bucati din care am intins cate o foaie mica si am modelat triunghiuri.se pun in tava,cu distanta intre ele si se mai lasa la dospit 40min.se ung cu galbenus si presara semintele:se coc la 170 grade vreo 20 min pina se auresc.
se pastreaza fradege pina la 3 zile.
.
marți, 13 martie 2012
cornuri cu jumeri
Publicat de
mihaela
la
09:17
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu