pina se incinta gratarul sunt numai bune langa o bere rece!
aluat:
-130g untura
-210g iaurt natur
-1 cub drojdie proaspata
-5 galbenusuri
-1 lingura miere
-150ml lapte cald
-125g jumari
-650g faina
-1 lingura sare
- 400g jumari pentru impachetat
-2 gaöbenusuri si 2 linguri lapte ,pt uns
aluatul l-am framantat la masina de paine,punanad ingredientele scrise in cuva.dupa ce a dospit l-am intind pe masa infainata
si am pus pasta de jumeri pe deasupra:
aluat:
-130g untura
-210g iaurt natur
-1 cub drojdie proaspata
-5 galbenusuri
-1 lingura miere
-150ml lapte cald
-125g jumari
-650g faina
-1 lingura sare
- 400g jumari pentru impachetat
-2 gaöbenusuri si 2 linguri lapte ,pt uns
aluatul l-am framantat la masina de paine,punanad ingredientele scrise in cuva.dupa ce a dospit l-am intind pe masa infainata
si am pus pasta de jumeri pe deasupra:
am impaturit exact ca la foetaj:
si am taiat cu gura unui pahar cerculete:
care se pun in tava si se ung cu galbenus+lapte:
se lasa inca 10min sa dospeasca si se coc la 190grade .se servesc fierbinti sau reci.
.
2 comentarii:
De unde iei tu jumere in Germania?
claudia a fost mama aici si mi-a adus cateva pungi cu jumere macinate :)))) pe care le tin la congelator
Trimiteți un comentariu