-200g smantana
-125g untura
-1 ou
-coaja rasa de lamaie
-5 linguri zahar
-1/2 plic praf de copt
-aprox 400g faina
din toate se framanta un aluat fin si omogen care se lasa 15min sa se odihneasca.se intinde pe masa si se taie raze.se pot umple cu rahat sau gem(unul mai tare).se ruleaza de la baza spre varf si se aseaza in tava pregatita cu hartie de copt.
.
6 comentarii:
Ti-au iesit foarte bine!
Cornuletele nu se fac prea des pe la mine prin casa, dar si cind se fac... este bucurie mare:)
Imi plac tare mult cornuletele, mai ales daca sunt facute cu untura. Cred ca ti-au iesit foarte fragede. Arunca-mi si mie cateva!!!
am primit untura din romania si erau primele pe lista.sunt fragede si se pastreaza bine cateva zile.
cu placere gabriela! eu aduc cornuletele tu pregateste cafeluta!
Si noua ne plac foarte mult cornuletele cu untura:X!!!!!
Si ale tale sunt minunate:)!!!Pupici
multumesc maria,sunt tare bune,cred ca e timpul sa le refac!
Trimiteți un comentariu