4-5 cotlete de porc
2cepe mari
2-3 catei usturoi
2-3 linguri ulei
1ceasca supa
100g smantana dulce+100g smantana acra
1lingura amidon
Sare,piper,patrunjel verde tocat
-carnea se condimenteaza si se prajeste in ulei incins pe ambele parti.
-se scoate si se pastreaza la cald.
-Ceapa si usturoiul tocate fin se pun in uleiul ramas de la carne si se prajesc .
-se sting cu supa si se lasa sa dea cateva clocote.
-Se amesteca faina cu cele 2 feluri de smantana si se toarna peste ceapa.se tine pe foc pina se leaga.
-Sosul se condimenteaza cu sare ,piper si se adauga patrunjel verde tocat.
-Se serveste cu carnea si cu garnitura la alegere.
vineri, 12 octombrie 2007
Cotlete de porc cu sos de ceapa
Publicat de mihaela la 11:58
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu