pt biscuit:
4oua
5linguri apa fierbinte
150g zahar
1pachet zahar vanilat
o sticluta dr.oetker esenta rom
1plic praf de copt
50g amidon
100g faina alba
1lingura cacao
umplutura:
250g dulceata de ananas
ouale intregi si zaharul se bat cu mixerul bine,se adauga apa fierbinte si se mixeaza din nou.apoi se incorporeaza faina amestecata cu amidonul,praful de copt si esenta.se iau 2 linguri din aluatul care este destul de lichid si se amesteca cu 1lingura cacao.se pune in tava tapetata cu hartie aluatul deschis la culoare,apoi cu cel negru se fac diferite forme.se coace la 190 grade,12-15 min,in fuctie de cuptor.
se rastoarna rulada pe un prosop presarat cu zahar si se pensuleaza cu apa rece hartia,pentru a se desprinde fara probleme.
se intinde dulceata de ananas deasupra si se ruleaza foaia cu ajutorul prosopului.se lasa sa se raceasca si se taie apoi felii.
luni, 22 octombrie 2007
rulada Picasso cu dulceata de ananas
Publicat de mihaela la 11:34
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
8 comentarii:
arta f bine gustoasa nu mai zic trb sa o incerc si eu bafta !!!!!!!!!!!!!11
arat f bine trb sa o incerc felicitari!!!!!!
arata f bine !!111
,
arata f bine
arata beton
arata beton
arata super!! mersi! o sa o incerc :)
Trimiteți un comentariu