reteta de la maya
Filet de porc
400 smantana (de frisca)
100 ml vin alb
sare
piper boabe -alb,verde,negru
ceva ulei de masline(sau floarea soarelui)
Taiati carnea felii subtiri (15 mm)
incingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline,puneti feliile la prajit la foc puternic,3 minute pe fiecare parte.Se stinge cu vin alb.Se lasa cateva minute la fiert.Se adauga smantana si piperul alb/verde si se amesteca putin si se sareaza.Se lasa la fiert inca 2-3 minute la foc puternic.
Daca nu se leaga sosul(din cauza smantanii..) ,legati sosul cu putin amidon.
Se poate servi cu orez natur/wild/basmati/thai..
duminică, 4 noiembrie 2007
File de porc cu sos de piper
Publicat de mihaela la 20:52
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu