160g faina
6 linguri kokos
8 linguri zahar pudra
1 plic zahar vanilt
coaja de la 2 portocale
1 priza sare
4 galbenusuri
120g unt
250g dulceata de ananas
2 linguri smantana de frisca
se amesteca faina,kokosul,zaharul pudra,zaharul vanilat,coaja de portocale razuita,sarea si untul cu galbenusurile.se inveleste coca rezultata in folie si se da la rece 30-40min.se formeaza apoi 40 bilute care se pun in tava pregatita cu hartie de copt.se incalzeste dulceata si se strecoara.in mijlocul fiecarei bilute se face o adancitura in care se pune dulceata.se coc 12-15min la 200 grade.se scot din cuptor,ung cu smantana si se dau prin nuca de kokos.
duminică, 18 noiembrie 2007
"ochi" cu nuca de cocos
Publicat de
mihaela
la
21:49
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu