eu am facut numai o portie micuta,pentru 2-3 persoane ca si garnitura sunt suficienti.
4 cartofi mari
2 fire ceapa verde
2-3 catei usturoi
125g bacon
o mana buna cascaval razuit
sare,piper,verdeata tocata
150g smantana groasa
cartofii se pun la fiert pt 20min,iar ceapa,usturoiul si baconul se calesc in ulei incins:
cartofii se curata de coaja si se scobesc de miez cu ajutorul unei lingurite,lasand o margine de 1 deget.o parte din ceeea ce am scos de la cartofi se amesteca apoi cu cascavalul,condimente,baconul si smantana:
se umplu cartofii,se aseaza in tava unsa cu o lingura ulei masline si mai presara ceva cascaval deasupra. se pun in cuptor pentru 25-30min:
noi i-am servit cu salata de varza si pulpe la cuptor.
miercuri, 16 iulie 2008
cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Publicat de mihaela la 10:15
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu