450ml apa calduta
700g faina
7g drojdie granulata sau 45g drojdie proaspata
cate o lingurita miere si sare
in plus:
1 ou
susan
se framanta din apa,faina,sare,miere si drojdie un aluat care se lasa 1h la dospit.se intinde o foaie potrivit de groasa si se taie cercuri cu gura unui pahar de lapte.se aseaza in tava cu hartie de copt si se acopera cu o punga :
se lasa inca 1h la dospit.se ung apoi cu oul batut si presara susanul:
se lasa inca 20min la odihnit si se coc la 195 grade:
se folosesc pt hamburgeri ca in reteta de aici:
luni, 8 decembrie 2008
painici pentru hamburger
Publicat de mihaela la 15:29
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Mmmm, ce bine arata, Mihaela! Si hamburgeriii ....super!
Suuper, abia astept sa fac!
Gata, am inceput procesul, sper sa-mi iasa, intru sa povestesc mai tarziu.
Trimiteți un comentariu