am gasit in piata pastravi proaspeti si nu am mai stat pe ganduri si am luat 2 bucati:
-2 pastravi curatati ~850g
-rozmarin
-3-4 catei usturoi
-sare,piper rosu
-cateva linguri ulei
-zeama unei lamai
in burta fiecarui peste punem cate o ramurica de rozmarin si ceva usturoi:
se stropesc cu zeama de lamaie si ceva ulei masline si condimenteaza cu sare,piper rosu
si punem la cuptor pentru 35min la 180 grade.
luni, 28 septembrie 2009
pastravi la cuptor
Publicat de mihaela la 12:26
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
ce-mi place pestele....mi-ai facut pofta.
Simplu si gustos!Am avut si noi pastrav proaspat we asta..l-am parjit...afost ft bun si asa.Data trecuta l-am facut la cuptor ca tine..pe un pat de legume;)
Trimiteți un comentariu