ideale la cina,micul dejun sau pachetelul juniorului!
aluat
-700gfaina
-300g cartofi fierti,trecuti prin presa
-40g drojdie proaspata
-1 lingurita miere
-1 lingurita sare
-200ml lapte
-150ml apa
-1 galbenus pt uns
-seminte susan
aluatul l-am framantat la masina de paine si am intins pe masa usor infainata o foaie relativ subtire din care am taiat triunghiuri.se ruleaza de la baza spre varf si se aseaza cornurile in tava pregatita cu hartie de copt.se ung cu galbenus si presara cu susan.
daca doriti varianta de post inlocuiti laptele cu apa si nu le mai ungeti desupra cu ou.
se lasa 25min la dospit si se coc in cuptorul preincalzit la 195grade pina se auresc,vreo 20min.
.
miercuri, 16 noiembrie 2011
cornuri cu cartof
Publicat de mihaela la 16:07
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Woooow ce bine arata !!!!!!!!
multmesc draga mea!
Trimiteți un comentariu