ar trebui sa gatesc ceva mai usor dar la frigul de afara o tocanita fierbinte merge de minune.
-500g pulpa porc
-3 cepe
-2 catei usturoi
-250g rosii tocate in sos
-250g varza murata
-sare,piper
-o frunza dafin
-2 linguri ulei
-1 lingura amidon
carnea taiata cuburi se pune la calit in ulei de masline.se lasa pina se rumesteste usor apoi se adauga ceapa grob taiata,usturoiul felii si dinstuim 2-3 minute,la foc potrivit,amestecand sa nu se arda.
se pune varza,rosiile,foaia de dafin si apa cat sa acopere mancarea.se fierbe totul la foc potrivit,in cratita acoperita cu capac,pentru vreo 90min.daca scade sosul ,mai puteti adauga apa.
se condimenteaza cu sare,piper si se leaga sosul cu amidonul dizolvat in 2-3 linguri apa.
se serveste fierbinte cu paine de casa sau mamaliguta.
Un comentariu:
Perfecta!
Trimiteți un comentariu