o reteta Minunata de la Gabi Cara
de la inceput trebuie sa va spun ca e bine sa faceti portie dubla.eu le-am pregatit aseara impreuna cu matei pt a le avea la micul dejun si a lua tati cateva la pachet.
aluat:
-325g faina
-1 ou
-cate o lingurita de sare si miere
-130ml lapte batut
-60g unt topit
-20g drojdie proaspata
umplutura:
-150g bacon,sunculita afumata
-1 ceapa mare
in plus:
-1 galbenus
-1 lingura smantana dulce,de frisca
-seminte de susan
aluatul framantat se lasa la dospit si apoi se imparte in 8buc.baconul se caleste impreuna cu ceapa cubulete mici in 2 linguri ulei si se scoate pe un servetel de bucatarie sa lase surplusul de ulei.
pe fiecare bucata de aluat se pune putina umplutura:
se aduna capetele,ca la saculeti si se apasa bine:
se ung cu galbenusul amestecat cu smantana si presara susanul.observati va rog ajutorul meu de nadejde:
se mai lasa sa creasca putin la cald,vreo 15min,si apoi se coc la 190 grade...aprox 20min.
gabi inca o data multumesc de aceasta reteta delicioasa!!
joi, 5 noiembrie 2009
chifle cu afumatura
Publicat de mihaela la 07:10
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
9 comentarii:
Si eu iti multumesc pentru ca ai ales sa faci aceasta reteta. Se vede ca ajutorul pe care l-ai avut prin Matei,a fost de nedejde, din aceasta cauza au iesit super chifle! Sa va fie de bine!
Trebuie sa-ti spun ca si eu am incercat cateva din retetele tale minunate si am fost incantata de rezultat. Te pup!
iar ma pui la treaba:)))
am facut si "tartacutele"alea sau cum le cheama:)))doar ca le-am facut in forma de mini rulade
grozave!!!
complimenti!!!! meravigliosi e buonissimi!
cara reteta e minunata,am trecut-o deja in caietul cu retete preferate.
gabi da-i bataie si fa portie dubla daca vrei sa mai poti salva una si pentru cina!
grazie federica!!!
ricetta è deliziosa!!!!
Gustos, arata bine,super.........
Ce frumoase sint si asta ca ai avut ajutor.Am facut multe retete de la tine,si sint multumita de rezultat.Sigur ca am sa fac si chiflele cu afumatura.
Trimiteți un comentariu