aluat:
-pentru 24-25buc:
-1kg faina
-500ml lapte
-200g zahar
-2 oua
-2 galbenuse
-o priza sare
-100g unt/margarina
-1 cub drojdie
umplutura
-2 albusuri
-200g nuci macinate
-150g biscuiti macinati
-100g zahar
-100g zahar
-1 lingura cacao
aluatul l-am framantat la masina de paine pe prg de dospit si framantat.apoi se imparte in 25 bucati.
nucile macinate si biscuitii macinati se amesteca cu cacao si albusurile spuma tare.
se ia fiecare bucata,se intinde in forma dreptunghilara si pune umplutura.se ruleaza:
se impacheteaza:
se taie in jumatate:
se intorc spre exterior capetele:
se coc la foc potrivit pentru 25min.
.
6 comentarii:
Inimoare facute cu multa dragoste pentru cei dragi:)!
Foarte bune trebuie sa fie.
Ce metoda ingenioasa! O imprumut si eu. Multumesc mult de idee!
Delicioase si frumoase tare inimioarele acestea ale tale.Am facut odata si eu cateva,dar le-a mancat Diana inainte sa le fac poze.Te pup!
Foarte ingenioase! Si arata bine de tot!
cu placere any!
dia am vazut modelul intr-o carte si m-am pus la treaba! se fac foarte usor!
multumesc!
Trimiteți un comentariu